CESPA Bălți Instituţia publică
Centrul de Excelență în
Servicii și Prelucrarea Alimentelor
+373 231 715 57 Telefon

,,Târgul Serviciilor de Tineret”

13.11.2018
CESPA Bălți

,,Târgul Serviciilor de Tineret”

CESPA Bălți

,,Târgul Serviciilor de Tineret”

CESPA Bălți

,,Târgul Serviciilor de Tineret”

Marți, 13 noiembrie 2018, Centrul de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor a participat la Evenimentul din cadrul Săptămânii Tineretului ,,Târgul Serviciilor de Tineret”  organizată de către Direcția Învățământ, Tineret și Sport mun. Bălți care s-a desfășurat în  incinta Centrului de Cultură și Tineret din mun. Bălți.

Elevii împreună cu maiștri au pregătit o expoziție culinară cu genericul ,,Moldovă – gură de rai” unde au prezentat  bucate  din bucătăria moldovenească ca: sarmale, tortă ,,Ciobănaș la oi m-aș duce”, costiță ,,Coroana împăratului”, asorti din carne ,, Cornul fermecat” și altele.

O altă parte a expoziției a fost ,,Zona info”, unde profesoarele Luchianciuc Ana și Condratiuc Aliona au pregătit și distribuit materiale promoționale elevilor interesați de oferta educațională a instituției.

Vineri, 16 noiembrie 2018, maiștri și profesorii au participat la activitatea de totalizarea intitulată ,,Gala Bunelor Practici în domeniul tineret “ din cadrul Săptămânii Tineretului în cadrul căreia, instituția a fost aprecială cu diplomă, iar  participanții cu certificate de participare.